Tavuk haşlama
MALZEMELER (6 kişilik)
- 1 adet haşlamalık parçlanmış tavuk
- 3 adet havuç
- 4 adet orta boy patates
- 10 adet arpacık soğan
- 1 tutam tane karabiber
- 2 yemek kaşığı tuz
- 1 küçük diş sarımsak
- 1 litre kaynamış su
- Bütün malzemeleri soyup büyük bir tencerenin içine koyun
- patates ve havuçları küp küp doğrayın ama küçük olmasın iri olsun...
- kaynamış suyu ilave edin
- havuçlar ve patatesler yumuşayana kadar kaynatın
BASİT VE LEZİZ Bİ YEMEK...BEN SADE PİLAV YAPIYORUM YANINA... VE PİLAVIDA KAYNAMIŞ TAVUKLARIMIN SUYUNDAN YAPIYORUM HEM SEBZELERİN TADIDA PİLAVA LEZZET KATIYOR....AFİYETLE:)))
Yorumlar
Yorum Gönder