Tavuk haşlama

on Perşembe, Ocak 21, 2010





MALZEMELER (6 kişilik)
    • 1 adet haşlamalık parçlanmış tavuk
    • 3 adet havuç
    • 4 adet orta boy patates
    • 10 adet arpacık soğan
    • 1 tutam tane karabiber
    • 2 yemek kaşığı tuz
    • 1 küçük diş sarımsak
    • 1 litre kaynamış su
  • Bütün malzemeleri soyup büyük bir tencerenin içine koyun
  • patates ve havuçları küp küp doğrayın ama küçük olmasın iri olsun...
  • kaynamış suyu ilave edin 
  • havuçlar ve patatesler yumuşayana kadar kaynatın

     BASİT VE LEZİZ Bİ YEMEK...BEN SADE PİLAV YAPIYORUM YANINA...  VE PİLAVIDA KAYNAMIŞ TAVUKLARIMIN SUYUNDAN YAPIYORUM HEM SEBZELERİN  TADIDA PİLAVA LEZZET KATIYOR....AFİYETLE:)))

0 yorum:

Yorum Gönder