BİRDEMLİKSOHBET YONCA GIDA İLE BİR SÜPRİZ HAZIRLAMIŞLAR :)İYİ DE YAPMIŞLAR

BU KAMPANYA BİRDEMLİK SOHBET VE YONCA GIDA TARAFINDAN DÜZENLENMİŞTİR.



AYŞE TÜTER, BLOGGER’LAR İLE BİRARAYA GELDİ

Ayşe Tüter, İstanbul’lu bayanlar ile buluştu.


Yonca Gıda, İstanbul’lu blogger bayanlar ile ünlü yemek danışmanı Ayşe Tüter’i bir araya getirdi. Etkinlikte hem birlikte kahvaltı edip hem de Ayşe Tüter ile sohbet etme imkânı bulan blogger lerın keyfine diyecek yoktu.  

Yonca Gıda yetkililerinin yaptığı marka ve ürün tanıtımlarının ardından, Yonca Gıda ürün özelliklerini anlatan Ayşe Tüter ayrıca ünlü tariflerini de sevenleri ile paylaştı. Bayanların yemeklerle ilgili tüm sorularını yanıtlayan Ayşe Tüter kendisine gösterilen yoğun ilgiden de çok memnun kaldı.  

İstanbul İTÜ Maçka kampüsü sosyal tesislerinde düzenlenen etkinliğe katılan Yonca Gıda yetkilileri ‘ İzmir ve Ankara’dan sonra etkinliğimizin İstanbul ayağını da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Diğer illerde de bu gibi etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz.Bunun içinde çalışmalarımız devam etmekte..’ diyerek  bu tür buluşmalarının diğer illerde de devam edeceğini belirttiler.

Yorumlar

  1. başarılar diliyorum arkadaşım

    YanıtlaSil
  2. İyi pazarlar canım:)) Çok güzel bi etkinlik olmuş katılamadım için çok üzgünüm:(( yenisini bekliyorum görüşmek üzere:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar